Ontspannen winkelen voor de kerstcadeaus
Voor al uw kerstcadeaus geldt bij Pro-Idee namelijk nu al een "verlengd recht op retourneren" t/m 31-01-2025.
Ontspannen winkelen voor de kerstcadeaus
"Verlengd recht op retourneren" t/m 31-01-2025.
Populaire lekkernijen in miniformaat. Perfect gebakken en uit de bakvorm te halen zonder dat er iets blijft plakken.
Professionele thermoblocktechnologie met twee circuits bereidt klassieke espresso- en melkschuimspecialiteiten met één druk op de knop.
Wereldprimeur: koffiefilter van speciaal keramiek met fijne poriën. Voor een onvervalste, pure smaak.
De food-trend van deze zomer: zachte ijsrolletjes – en u maakt ze heel gemakkelijk zelf.
Deze design-cafetière gemaakt van spiegelgepolijst roestvrij staal dient als verzamelobject en glanzend pronkstuk op uw tafel. Van Nick Munro.
De ijsklassieker om in te knijpen, omhoog te duwen en aan te likken: nu eenvoudig zelf te maken.
Werken als de professionals: op roestvrij staal. Exclusief bij Pro-Idee.
Het verticale wafelijzer: innovatief in gebruik, elegant in design. Gemakkelijk en zonder geklieder van bovenaf te vullen.
De krachtpatser onder de deegkloppers. Van oude overlevering. Lange tijd vergeten. Nu weer herontdekt.
Eenvoudig losmaken in plaats van omslachtig omkiepen. Er loopt niets uit, niets blijft plakken of breekt.
Houdt uw gebraden etenswaren sappig in de oven en zorgt voor een heerlijk knapperig korstje. Duurzaam en vrij van schadelijke stoffen.
Maak jam zoals de professionals: de jampan van 2 mm dik koper. Handgemaakt in Duitsland.
De betere taartring: traploos verstelbaar en dankzij de clip zit hij stevig dicht.
Waarschijnlijk de eerste taartdoos met geïntegreerd koelelement en regelbare ventilatie.
Het innovatieve trapvormige ontwerp laat uw brooddeeg optimaal rijzen. Van Eva Solo, Denemarken.
Bakvormen van de professionals: onverwoestbaar roestvrij staal, onderhoudsvriendelijk, geperforeerd.
Koekjes met 2 kleuren: u maakt ze gemakkelijk met één klik. Van Betty Bossi, de Zwitserse specialist op het gebied van koken en bakken.
De betere tulbandvorm: met gepatenteerde verdampingsrand voor bijzonder vochtige, gelijkmatig gebakken resultaten.
Verwennerij voor alle zintuigen: espressomaker van glas en edelstaal. Hiermee kunt u kijken hoe uw espresso wordt gemaakt.
Onderscheiden: de digitale keukenweegschalen zonder batterijen.
Nu nog beter: de melkopschuimer voor 4 verschillende specialiteiten. Ook voor plantaardige dranken.
Waarschijnlijk de eerste taartstolp met regelbare ventilatie. Decoratief hoogtepunt op elke tafel of buffet.
Foodtrend zuurdesem: u maakt het nu eenvoudig zelf en fermenteert het tot in perfectie. Van Kilner®, Engeland, specialist in glasproducten sinds 1842.
De betere garde: straalvormig design. Zachte uiteinden van silicone. Van Eva Solo, Denemarken.
Snacks, heerlijk vers gekoeld en decoratief gepresenteerd. Serveerschaal met ingebouwde koelelementen en doorzichtige deksel.
Duurzaam, praktisch en mooi: designpers van milieuvriendelijk biologisch composiet. Van Eva Solo.
Uiterst veelzijdig: professionele roestvrijstalen kommen met vershouddeksels en spatbeschermingsfunctie.
Bekroonde ontbijtserie in topkwaliteit van Novis, Zwitserland. Iconisch design. Zeer solide uitvoering. Technische perfectie.
Perfect gebakken. Losgemaakt zonder vastkleven. En stijlvol geserveerd zonder overzetten.
Versgebakken baguettes net zoals in Frankrijk. Knapperig van buiten, luchtig van binnen.
Vanaf nu heb je alleen nog maar deze briljante maatbeker-weegschaal nodig om ingrediënten tot op de gram precies af te wegen.
Allesbehalve kerstkitsch: schitterende koekjesschaal met elandfiguur.
Compressor-ijsmachine met de koeltechniek van beroemde professionele apparaten.
De juiste maalgraad voor cafetière, espressomachine, koffiezetapparaat en Turkse koffie.
Heerlijke mini-deeghapjes met verschillende vullingen – u maakt ze gemakkelijker en sneller dan ooit.
Maak met één uitsteekvorm tot wel 19 (!) perfect gevormde koekjes tegelijkertijd.
Al bijna 30 jaar de klassiek-moderne, stijlvolle manier van theezetten.
Altijd exact de juiste dikte van het deeg en niets blijft meer plakken.
Om elke dag te gebruiken. Om in te roeren, te kloppen, te mixen, te mengen, te smelten, ...
Dubbelwandig edelstaal houdt uw gerechten langer warm of koud. Verbazend voordelig.
Maak de mooiste taarten – met de techniek van de professionals.
Eindelijk bakvormen die echt niet aanbakken. Met extreem gladde silicone-coating.
Bakken, gratineren, invriezen, presenteren en serveren, net zoals in een sterrenrestaurant.
Van boven aflezen is preciezer en veel eenvoudiger. Aflezen tijdens het vullen.